Mööblipaigaldaja

Kes me oleme?

Mööblipaigaldaja

Mööblipaigaldaja tellimine võib tunduda kui mugavusteenus, kuid kindlasti see nii ei ole. Täiesti reaalne on olukord, kus uue mööbli ostja saab kätte pakendatud ja monteerimata toote ning paigalduse käigus satub olukorda, kus puudub vastav tööriist või juhendi valesti mõistmisel tekib olukord, mille tulemusel saab toode kahjustada. Sellisel juhul ei kehti ka tootele enam garantii.

Turvaline valik on tellida mööblipaigaldaja nii monteerima kui ka paigaldama, sest ta on teadlik ohukohtadest ning tugineb oma oskustele ja kogemustele antud valdkonnas.

Mööblipaigaldaja elised

Mööblipaigaldaja tunneb jooniseid ja kuulab klienti

Kui väiksemate toodete paigaldusega saad ise hakkama, siis köögimööbli paigaldus ja garderoobi sisu jäta kindlasti mööblipaigaldaja hoolde, sest need koosnevad erinevatest elementidest ning eksimise ruumi on kordades rohkem. Eriti siis kui puudub varasem kogemus ja ei oska mitu sammu ette näha on oht eksida suur.

Suurt rolli mängib nende paigaldusel oskus lugeda jooniseid ja ette antud plaane. Lähtume alati tootjate juhistest ning isetegevust meie teenuse juures ei kohta.

Moto
Kulunud, kuid asjakohane:

"Üheksa korda mööda, üks kord lõika!"
Meeskond

Kogemustega mööblipaigaldajad Sinu teenistuses.

Kindlus

Järgime tootjate jooniseid ja planeeringuid.

Kogemus

Hoolitseme selle eest, et paigaldajad tunneks oma tööd.

Viisakus

Austame oma kliente ja arvestame Sinu soovidega.

Hinnastamine

Tunnihind 36€

Tasu arvestus käib poole tunni kaupa, kus miinimum tasu on 1,5h ehk 54€.

Aeg läheb jooksma sellest hetkest, kui paigaldaja/paiagldajad Alustavad sõitmist Kolimisrõõm OÜ laost: Punane 42 lasnamäe tallinn ning aeg lõppeb samuti Kolimisrõõm OÜ laos. Kui paigaldus kestab näiteks 1h ja 45min, siis läheb arvele 2h. Küll aga soovime ära märkida, et väiksemad mööbliesemed nagu näiteks lauad, toolid, öökapid, riiulid, kummutid mahuvad reeglina miinimumhinna sisse.

Kui Objekt asub Tallinnas oluliselt kaugemal siis lisandub transporditasu kilomeetrite alusel.

Kui objekt vajab lisapaigaldajat, peab see olema eelnevalt kliendiga kooskõlastatud ning lisa töömehe hind on 36€/h. Vajaduse selgitame välja meie.

Kui paigaldus nõuab lisa kinnitus- või viimistlusvahendeid, mis ei ole toodete originaalpakendiga kaasas, siis nende ostuhind lisandub teenuse maksumusele. Paigaldaja poes käik peetakse paigalduse osaks ja hinnastatakse tunnihinna alusel.

Võimalik on tellida ka toodete transport, kolimisteenus, demontaaž või hoopis utiliseerimine. Hind kokkuleppel.

Paigaldame ka kööke, vannitoa sisustust, garderoobe vastavalt juhistele ja plaanidele. Võta ühendust: info@kolimisroom.ee

Küsimuste korral ära kõhkle meiega ühendust võtmast kasutades selleks näiteks kontaktivormi või saada e-mail: info@kolimisroom.ee

garderoobi paigaldus